Symposium Rotterdam Stroke Service 2023 'Uitdagingen op de patiëntreis: samen verantwoordelijk voor de route'

Ook dit jaar organiseert de Rotterdam Stroke Service een symposium! Diverse professionals en organisaties zullen tijdens plenaire lezingen en interactieve workshops hun innovatieve ideeën met ons delen. Een belangrijk onderdeel is van elkaar leren hoe samenwerking in de keten tot stand komt en hoe men gebruik maakt van de nieuwste technologie, om de interdisciplinaire zorg voor patiënten met een CVA door de hele keten te verbeteren.

Datum: dinsdag 7 november 2023
Tijd: 15.45 uur – 21.30 uur (inloop 15.15 uur, borrel om 21.45 uur)
Locatie: Van der Valk Hotel Ridderkerk

Tickets zijn te koop via www.rotterdamstrokeservice.nl/Evenementen/Aanmelden-RSS-Evenementen. Klik hier om direct naar de online ticketverkoop te gaan of scan onderstaande QR-code. 

Doelgroep
Professionals in de hele keten (m.n. niveau 3-6) werkzaam in de behandeling en zorg voor patiënten met een CVA in de RSS ziekenhuizen, revalidatie-instellingen en eerstelijn. Voor verzorgenden, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, en paramedici wordt accreditatie aangevraagd bij V&VN en ADAP.

Programma
Het programma wordt weer ingevuld door diverse, interessante sprekers. Onder andere mogen we luisteren naar: drs. Rob Zeijger, afasietherapeut en inhoudelijk behandelcoördinator (de Zellingen), prof. dr. Ruud Selles, professor en lid Raad van Toezicht (Erasmus MC), Amanda de Groot en Wendy Ninaber, CVA-nazorgverpleegkundigen (Zorgwaard) en meer…

De rol van dagvoorzitter zal ingevuld worden door drs. Joris Uges, bestuurder (Rijndam) en dr. Bianca Buijck, managing director (Rotterdam Stroke Service).

Op de website van de RSS kunt u binnenkort de meest actuele informatie over het programma vinden.

Tickets
Tickets voor dit symposium zijn verkrijgbaar via de RSS website. Deelnemers van binnen en buiten de RSS zijn van harte welkom! Deelnemers vanuit de RSS organisaties betalen 70 euro per ticket, deelnemers van niet-RSS organisaties betalen 140 euro per ticket.